KOSTEL

  Etusivu    Toimintakalenteri    Kerhot    Matkat ja retket    Tanssit   Jäsentilaisuudet    Puuhaihmiset    Pj:n palsta    Jäsensivut    Yhteystiedot

pj

Hyvää Uutta Vuotta 2022!

 

Tämäkin vuosi alkaa Koronan jyllätessä keskuudessamme. Onko mahdollista, että surkuttelun sijasta mietimme, mitä mahdollisuuksia Korona tarjoaa. Joku voi alkaa siivota komeroita, toinen kaupittelee netissä vanhoja tavaroita, osa on aloittanut ulkona reippailun. Hyvä tapa piristää päivää on vaikka luoda puhelinkontakti lähimmälle kaverille. Puhelinkontaktikin mieluummin soittaen kuin tekstiviestillä kommunikoiden. Voimmeko kenties auttaa jotakin yksinasujaa vaikkapa lumitöissä. Perustetaan lumipartio. Toiminnallisia ideoita löytyy varmasti pilvin pimein. Vai pitäisikö sanoa valoisin pilvin ja mielin.

Aloittaessani nyt Kostelin puheenjohtajana haluan vielä kerran kiittää Niilo Alesta pitkäaikaisesta ja menestyksekkäästä puheenjohtajan pestistä. Näihin saappaisiin on haasteellista astua. Toimintamme kuitenkin jatkuu samankaltaisena joitakin kohtia hieman hioen ja muokaten ajan saaton mukaiseksi.

Vaikka tällekin vuodelle alkaa syntyä lukuisia toimintasuunnitelmia, on niiden toteutuminen Koronan vuoksi joka kerta hieman haasteellista. Hallituksessa emme halua soutaa ja huovata tapahtumien järjestämisten kanssa. Jos joku tapahtuma on peruttava ulkopuolisten säännösten johdosta, niin se tietenkin peruutetaan. Emme tieten tahtoen kiusaa jäseniä, vaan huolehdimme siitä, että meistä mahdollisimman moni pysyy terveenä ja pystyy siten nauttimaan täysipainoisesta arjesta.

Kerhotoimintamme alun joudumme siirtämään ainakin helmikuun puolelle. Tammikuussa olemme joutuneet perumaan kaikki kerhot sekä myös jäsentilaisuuden. Ainoastaan jäsenmaksuja kerätään Kodintalolla perjantaina 21. tammikuuta. Silloinkin on huolehdittava maskien käytöstä sekä riittävästä etäisyydestä.

Nauttikaamme nyt aidosta talvisesta luonnosta ja yrittäkäämme pysyä terveinä Koronaa mahdollisimman tehokkaasti välttäen.

 

Hyvää alkavaa vuotta 2022!

 

Hannu

Ajankohtaista:

KAIKKI KERHOTILAISUUDET
PERUTTU TAMMIKUUSSA

16.01. Tanssit Keskustalolla,
PERUUTETTU

Ma 17.01. Jäsentilaisuus Kyminsuussa PERUUTETTU

Jäsenmaksujen keräys Kodintalolla 21.1. klo 10:00 - 11:30

KOSTEL RY Karhulan toimipiste: Kodintalo, Vesivallintie 21; Kotkansaaren toimipiste: Korkeavuorenkatu 14