KOSTEL ry


PUHEENJOHTAJAN PALSTAEtusivulle

KESÄINEN TERVEHDYS KAIKILLE YHDISTYKSEMME JÄSENILLE!

Kevätkautemme loppusuoralla ollaan. Melkein kaikki kerhomme ovat keskeyttäneet toimintansa kesän ajaksi. Syksyllä jatkamme toimintaa. Ensimmäinen jäsentilaisuutemme on maanantaina syyskuun 9 päivä kello 11.00 alkaen.

Olen huolestuneena pannut merkille omien tanssiemme vähentyvästä osallistujien määrästä. Jos muista yhdistyksissä ei tule vieraita, alkaa omien tanssien pitäminen olla taloudellisesti kannattamatonta. Sama asia koskee myös tanssimatkojamme. Niistä pois jääminen viime hetkellä, jopa etukäteen ilmoittamatta on tullut meille vaikeaksi asiaksi. Toivon kuitenkin, että kaikki ottaisivat nämä seikat huomioon.

Vaikka alkaakin kesätauko, on meillä vielä paljon matkoja ja retkiä sekä omat tanssimme Tampsan lavalla. Matkoista mainittakoon Pärnun kylpylämatka ja Vääksyn kanavaristeily, molemmat kesäkuussa. Heinäkuussa menemme Heinolan kesäteatteriin ja Rikkaan

hotellimatkalle. Elokuussa ulkoilupäivä Lahden Pesäkalliolla ja Ahtäri-Tuurin matka. Ruskamatkan teemme jälleen syyskuussa Leville. Viime vuonna paljon suosiota ja yleisöä saavuttanut Kotkan kaupungin ja Oppia ikä kaikki työryhmän järjestämä tapahtuma Tampsan lavalla toteutetaan myös tänä vuonna elokuussa. Päivämäärä vielä avoinna. Kostelilla on jälleen erittäin suuri osuus tapahtuman onnistumiseen.

Toivotan kaikille yhdistyksemme jäsenille oikein aurinkoista ja lämmintä kesää. Viimeistään syyskuussa tavataan.

HYVÄÄ KESÄÄ!