KOSTEL ry


PUHEENJOHTAJAN PALSTAEtusivulle

Keväinen tervehdys kaikille yhdistyksemme jäsenille!

Moni meidän ikäisemme saattaa sairastua. Erittäin tärkeää on, että he pääsevät ajoissa hoitoon. Tiedämme, ettei se nykyjärjestelmällä ole aivan helppoa. Sote-järjestelmästä ei vielä tässä vaiheessa ole kovin paljon kokemusta. Toivokaamme sen tuovan jotakin parempaan yleiseen terveydenhoitojärjestelmäämme. Itse olen epäileväinen asiaan.

Vuotuinen kulttuuripäivä, Lahden ja Tampereen yhdistysten kanssa on tänä vuonna Kotkassa seuratalo Sammolla huhtikuun 27. päivä kello 13.00 alkaen. Tulkaa mukaan katsomaan erilaisia mukavia esityksiä.

Yhdistyksemme iltapäivätansseissa on alkuvuodesta ollut todella vähän tanssijoita edellisiin vuosiin verrattuna. Toivotan kaikki tanssien ystävät tervetulleiksi ja ottakaa ystävänne mukaan.

Moni yhdistys, kuten mekin, etsii uusia jäseniä. Tulkaa mukaan! Meillä on paljon kerhoja, kotimaan- ja ulkomaanmatkoja sekä lisäksi iltapäivätansseja ja monia hauskoja tapahtumia kotimaassa koko vuoden ajan.

Meidän yhdistyksemme tarkoitus on toimia eläkeläisyhdistyksenä ja ylläpitää yhteyttä kaupungin eri toimielimiin. Erittäin tärkeää on saada eläkeläiset pois neljän seinän sisältä; mukaan yhdistyksemme toimintaan, tapaamaan uusia ihmisiä, tutustumaan heihin ja saamaan uusia ystäviä.

Hyvää ja aurinkoista kevättä!